L'Arbre de foc, A Bartra, DS Abrams

Tags:
Content: PROGRAMA L'arbre de foc Cicle de canзons De Manuel Garcia Morante, a partir de poemes d'Agustн Bartra Manuel Garcia Morante: compositor i pianista Eulаlia Ara i del Rey: soprano 1. El roser de l'alba 2. Canзу de bressol 3. Ciutat sense son 4. Arbre ajagut 5. Por 6. Besos 7. Canзу de Rut a la lluna 8. Oh camarades!
Presentaciу del llibre L'arbre de foc Agustн Bartra Dimecres, 9 de febrer de 2016, a les 20.30 h Sala de Llevant de La Biblioteca de Catalunya (C/Hospital, 56, Barcelona)
Sobre el llibre Primer recull de Bartra publicat desprйs de l'иxode republicа, L'arbre de foc йs el fruit ufanуs d'una etapa vital i intel·lectual absolutament decisiva. Les vivиncies agredolces de La guerra, la desolaciу i la melangia pel paнs esmicolat, perт tambй l'esperanзa, l'amor i la solidaritat entre els companys, recorren aquest llibre per fer-ne una peзa d'orfebreria amb un gavadal de joies, com ara els primers poemes de guerra que podem considerar totalment moderns en el nostre sistema literari. Enguany, amb motiu del 70 aniversari d'aquesta publicaciу que mai abans havia tingut una ediciу comercial a Catalunya, l'editorial Adesiara el reedita en un volum del qual ha tingut cura, amb molt bon gust, el crнtic D. Sam Abrams. El mestre Manuel Garcia Morante ha compost un cicle de canзons per a veu i piano, a partir dels poemes d'Agustн Bartra, cicle que estrenarа en aquesta ocasiу amb la soprano Eulаlia Ara, acompanyada al piano pel mateix compositor.
Sobre els intиrprets Manuel Garcia Morante Compositor i pianista, fou mestre de repertori vocal als conservatoris Superior Municipal de Mъsica i Superior del Liceu, ambdуs de Barcelona. A Espanya va fer repertori vocal amb Conxita Badia. Ha actuat en importants capitals estrangeres com Parнs, Londres, Berlнn, Ginebra, Buenos Aires, Pequнn i HongKong, ha realitzat gires a la Uniу Soviиtica i al Japу. Tambй va col·laborar habitualment amb la soprAno VIctтria dels Аngels. Des de l'any 1979 es dedica intensament a la composiciу. Eulаlia Ara i del Rey Va estudiar la carrera de cant sota el mestratge de M. Aliу i M. Garcia Morante, obtenint el tнtol Superior de Cant amb Menciу d'Honor pel CSMMB, el tнtol professional de violoncel, el tнtol professional de piano i el tнtol superior de solfeig, teoria de la mъsica, transposiciу i acompanyament pel CSMMB. Tambй йs llicenciada en Teoria de la Literatura per la UB. Des del 2005 aprofundeix el treball de la veu amb la soprano C. Bustamante. Actualment i des del 2009 йs professora de cant al CMMB, activitat que compagina amb la seva carrera com a intиrpret.

A Bartra, DS Abrams

File: larbre-de-foc.pdf
Author: A Bartra, DS Abrams
Published: Mon Feb 29 11:04:25 2016
Pages: 2
File size: 0.47 Mb


, pages, 0 Mb

sletter, 8 pages, 0.9 Mb

NFORMAN, 4 pages, 1.06 Mb
Copyright © 2018 doc.uments.com